Hvordan flytter jeg mit .dk-domæne til One.com?

1. Skriv dit domæne i søgebjælken

Hvis du vil flytte et .dk domæne over til os skal du skrive domænenavnet i søgebjælken på forsiden af vores hjemmeside og trykke "søg". Derefter skal du trykke "ja, det er mit domæne" og ellers følge guiden igennem bestillingen.

2. Godkend flytningen

Når bestillingen er korrekt udfyldt og sendt af sted, modtager du en ordrebekræftelse via mail. I denne mail finder du to links, hvis du har valgt indbetalingskort som betalingstype. Et link til din regning, og et link til en redelegeringsformular. Redelegeringsformularen skal du udskrive og sende til os i underskrevet stand (salg@dk.one.com).

Når vi modtager din formular sender vi dig dine adgangskoder og opretter dit webhotel. Ligeledes sætter vi flytningen af domænet i gang hos DK Hostmaster. DK Hostmaster sender en mail til den fuldmægtige på domænet, denne mail skal godkendes før at domænet bliver flyttet til One.com.

3. Opret dine e-mailadresser og upload din hjemmeside

Så snart du har modtaget dine koder kan du logge dig ind i kontrolpanelet og oprette dine mailadresser på vores server (de kan ikke flyttes automatisk men skal oprettes en gang til) - du kan først uploade din side til vores server når domænet er flyttet.

Betaler du med kreditkort skal der ikke indsendes en domæneformular - flytningen bliver sat i gang automatisk.

4. Opsig dit gamle webhotelabonnement

Du skal huske selv at opsige dit webhotel hos din tidligere udbyder.