Hvordan flytter jeg mit .be-domæne til One.com?

Før du starter en flytning, er det vigtigt, at du sikrer dig, at e-mailadressen registreret for dette domæne er korrekt.

1. Tjek e-mailadressen for dit domæne

Slå dit domæne op i Whois på www.dns.be og bekræft, at du har adgang til den registrerede e-mailadresse. Hvis ikke, skal du kontakte din nuværende hosting-udbyder for at få den opdateret. Transfer-koden (Auth id), der er nødvendig for at flytte dit domæne, vil blive sendt til denne adresse.

Tip: Du kan tjekke den nuværende status for dit .be-domæne på www.dns.be. DNS.be er domæneregister for alle .be-domæner.

2. Læg en ordre på vores website

Indtast dit domæne i øverste højre hjørne af vores hjemmeside. På næste side skal du klikke Ja, dette er mit domæne og følge resten af proceduren. Efter du har gennemført din ordre, sender vi dig en bekræftelse per e-mail.

Tip: Den e-mailadresse du indtaster under Kundeoplysninger vil blive din kontaktadresse, så vi anbefaler at du bruger en adresse, som ikke er tilknyttet dit domæne. På den måde kan vi komme i kontakt med dig, selv om der skulle opstå problemer under flytningen.

3. Bekræft flytningen

Så snart du aktiverer din ordre hos os, bestiller vi en transferkode (Auth id) for domænet hos DNS.be. De vil sende dig koden per e-mail. Du skal derefter give koden til os for at gennemføre flytningen. Du kan indtaste koden via et link til Transfer your domain i ordrebekræftelsen. Du kan også give os transfer-koden (Auth id) via chat-supporten eller per e-mail.

Yderligere oplysninger: www.dns.be

Årsag til at en flytning mislykkes: Dit domæne er i karantæne

Når et .be-domæne udløber, er det i karantæne i 40 dage. I den periode kan domænet ikke bruges. Det er muligt at genaktivere domæne imod et gebyr. Den eneste, der kan genaktivere domænet, er den tidligere registrant som vist i Whois. Efter karantæneperiodens udløb kan domænet igen registreres.

For yderligere oplysninger, se her: www.dns.be eller kontakt vores support.