Hvordan flytter jeg en komponent fra skabelon til side?

1. Klik på Rediger skabelon øverst, og vælg den komponent du vil flytte.
  2. Placer musemarkøren på komponentens titellinje.
    Markøren vil blive ændret til en bevægelsesmarkør, der indikerer, at komponenten kan flyttes.
  3. Hold musens venstre knap nede og træk komponenten til Rediger side-fanen.
    Undlad at slippe knappen, men vent til du ser, at den er skiftet til Rediger side-tilstand,
    og placer derefter komponenten på siden.
  4. Klik på Gem og derefter på Udgiv for at gøre dine ændringer synlige.