Hvordan får jeg adgang til Bix med WebDAV?

WebDAV giver dig adgang til Bix med tredjeparts programmer, som understøtter WebDAV. Brug for eksempel Cyberduck, som du gratis kan downloade på http://cyberduck.ch/, men du kan endda bygge dine egne apps for at få adgang til dine data, præcis som du ønsker. Styresystemer som Windows, Mac OS X og Linux har indbygget støtte for WebDAV.

WebDAV (Web-based Distributed Authoring and Versioning) er et sæt af udvidelser til Hypertext Transfer Protocol (HTTP), som gør det muligt at redigere og håndtere dokumenter, der er gemt online.

På PC:

Tilgå Bix med WebDAV på din PC igennem en browser eller med en tredjeparts applikation.

Hvordan tilgår jeg Bix med WebDAV på min pc?

På Mac:

Tilgå Bix med WebDAV på din Mac igennem en browser, Finder eller med en tredjeparts applikation.

Hvordan få adgang til Bix via WebDAV på Mac?

Med tredjeparts programmer:

Som tidligere nævnt kan programmer som Cyberduck give dig adgang til dit Bix ved hjælp af WebDAV. Cyberduck programmet kan downloades til både Windows og Mac på http://cyberduck.ch/

Med hardware:

Du kan købe routere, som har indbygget understøttelse af WebDAV og tillader dig at forbinde til Bix.

TIP: For adgang til Bix med WebDAV må navnet på det pågældende drev ikke indeholde specialtegn, punktum ".", mellemrum eller store bogstaver.