Hvordan embedder jeg albummer fra Galleri?

For at embedde et album fra dit One.com Galleri til en side på din hjemmeside skal du følge nedenstående fremgangsmåde:

1. Gå til din Galleri-side og åbn det album, du vil embedde.
  2. Sørg for at albummets embed-funktion er aktiveret:

- Log ind i dit galleri.
    - Klik på Rediger album.
    - Vælg muligheden Aktiver Deling.
    - Klik på Gem.

3. Klik på Del album i øverste højre hjørne og kopier embedkoden.
  4. Når du har kopieret embedkoden, skal du åbne Web Editor via dit kontrolpanel.
  5. Vælg Kodekomponenten, placeret under komponenter i menuen til venstre, og træk den til det arbejdsområde, hvor du gerne vil have, at albummet skal vises.
  6. I egenskaberne for kodekomponenten, under Placering, skal du vælge Normal.
  7. I Kodefeltet skal du indsætte din embed-kode.
  8. Klik på Gem og derefter Udgiv for at gøre albummet synligt på din hjemmeside.

Dit album er nu embedded på din Web Editor-side.