Hvordan deler jeg i Bix til Windows?

Bix giver dig mulighed for at dele dine filer fra dit drev. Du kan oprette et delelink for hver fil du ønsker at dele og nemt sende linket til dem du ønsker at dele filen med.

Dele mapper og filer på en Windows PC:

1. Find den fil du ønsker at dele på din computer og kontroller at filen eller mappen er under synkronisering Bix.
  2. Højreklik på filen eller mappen og under Bix, vælg Del Som Link.
  3. Vælg antal dage, timer eller uger mappen skal deles.
    Dette kan ændres senere hvis du ønsker.
  4. Klik Opret.
    Et link til filen eller mappen er nu oprettet.
  5. Klik Kopier for at kopiere linket til udklipsholder til at indsætte i et hvilket som helst program.
  6. Klik E-mail og udfyld de nødvendige felter for at sende det via e-mail.
  7. Klik Send for at sende mailen.