Hvordan deler jeg indhold i Bix med andre?

I Bix kan du dele filer ved at oprette et delelink direkte fra computeren, gennem browseren eller med en af vores apps til mobile enheder. Vælg den mulighed der passer til dine behov og indstil gyldigheden for linket du vil dele. Ved at ændre gyldigheden for et link, bestemmer du tid og dato for hvor lang tid linket skal være gyldigt og tilgængeligt for andre. Kun personer du deler linket med kan tilgå dine filer

Hvordan kan jeg dele en mappe fra min computer?

1. Højreklik på den synkroniserede mappe.
    Vælg Bix og klik på Del som link.
  2. Bestem gyldighedsperioden for hvor længe filen skal være tilgængelig for andre.
  3. Klik på Opret.
  4. Der er to forskellige metoder til at dele det link du netop har oprettet:

Kopier - Vælg denne metode for at kopiere linket til at dele manuelt med andre .
    E-mail - Vælg denne metode for at åbne en dialog boks hvor du kan indtaste modtager, emne og tekst.

5. Klik derefter Send.

Ved sletning eller omdøbning af den delte fil vil linket blive utilgængeligt. Gyldighedsperioden for linket er den periode linket kan bruges til at se filen. Den delte fil indlæses fra Bix-serveren.

Hvordan deler jeg filer via internet browseren?

1. Log ind i File Manageren ved at vælge Bix-funktionen på www.one.com.
  2. File Manager giver dig overblik over filer og mapper, hvorfra du nemt kan vælge den ønskede mappe eller fil, og dele med andre ved at klikke på Del med andre i menuen til højre.
  3. Der vil komme en dialogboks frem med linket til den valgte. Kopier linket herfra og giv det til dem du ønsker at dele den med.

Du kan bestemme gyldigheden for linket fra den førnævnte dialogboks. Filen indlæses fra Bix-serveren. Ved sletning eller omdøbning af filen vil linket blive ugyldigt.

Hvordan deler jeg filer fra en mobil enhed?

Du kan dele en fil ved at oprette et link til filen, som du så kan e-maile eller kopiere og indsætte i en chat-besked, tekst besked, eller i hvilken som helst af dine yndlings-apps på din iPhone, iPad eller Android telefon.

Dele filer på iPhone:

1. Naviger til All Files/Favorites fanen.
  2. Se filen du ønsker at dele ved at trykke på filen.
  3. Tryk på i-ikonet øverst i højre hjørne på siden.
  4. Tryk på Share-knappen.
  5. Tryk på E-mail knappen eller vælg Copy to Clipboard for at indsætte linket i en anden app.
  6. Indtast e-mailadressen på modtageren.
  7. Tryk Done.

Dele filer på iPad:

1. Naviger til All Files/Favorites fanen.
  2. Se filen du ønsker at dele ved at trykke på filen.
  3. Tryk på Action-ikonet øverst i højre hjørne på siden.
  4. Tryk på Share-knappen.
  5. Tryk på E-mail knappen eller vælg Copy to Clipboard for at indsætte linket i en anden app.
  6. Indtast e-mailadressen på modtageren.
  7. Tryk Done.

Dele filer på Android:

1. Naviger til All Files/Favorites fanen.
  2. Tryk på filen du ønsker at dele.
  3. Tryk på Share-knappen.
  4. Tryk på E-mail knappen eller vælg Copy to Clipboard for at indsætte linket i en anden app.
  5. Indtast e-mailadressen på modtageren.
  6. Tryk Done.