Hvordan bruger jeg Google Web Fonts i Web Editor?

Google Web Fonts gør det muligt for dig at vælge mellem over 500 forskellige skrifttyper, som hjælper dig med at give din hjemmeside et unikt udseende.
  1. Vælg den tekst, hvis skrifttype du ønsker at ændre.
  2. Klik på plus (+)-knappen, som er placeret ved siden af den aktuelle skrifttype i Tekstegenskaberne til venstre for arbejdsområde.
  3. Vælg den skrifttype du ønsker at bruge i rullegardinmenuen. En forhåndsvisning af skrifttypen vil blive vist i dialogboksen.
  4. Klik på knappen Tilføj skrifttype.

Skrifttypen er nu blevet føjet til den valgte tekst i dit arbejdsområde.