Hvordan aktiverer jeg SSH til mit webhotel?

SSH øger sikkerheden på dit webhotel ved at tillade dig at oprette forbindelse til dit webhotel med krypterede forbindelser. Tilslut og overfør filer sikkert med SFTP eller oprette forbindelse til dit webhotel direkte fra en terminal.

At aktivere SSH til dit webhotel:

1. Log på Kontrolpanel
  2. Klik på SSH & FTP
  3. Sæt Tillad SSH tilgå fra Til
  4. Klik på Gem

For at ændre standardadgangskode til SSH:

1. Log på dit kontrolpanel
  2. Klik på SSH & FTP
  3. Klik på Send under SSH-adgang

Du vil herefter modtage en e-mail med et link, der kan bruges til at ændre SSH adgangskoden.

Brug denne info ved tilslutning via SSH:

Host (vært): ssh.example.com
Brugernavn: example.com
Adgangskode: Den du valgte for SSH i dit kontrolpanel
Port: 22

Husk at erstatte example.com med dit eget domæne.

Brug et program som Putty på Windows eller Terminal på Mac for at oprette forbindelse til SSH fra din computer.

Benyt denne info ved tilslutning via SFTP:

Host (vært): sftp.example.com
Brugernavn: example.com
Adgangskode: Den du valgte for SSH i dit kontrolpanel
Port: 22

Husk at erstatte example.com med dit eget domæne.

Brug et program som FileZilla eller Cyberduck, for at tilslutte via SFTP fra din computer.

Hvor er mine filer placeret?

Du finder dit webhotel placeret i en offentlig mappe kaldet /www og din private hjemmemappe på /home/example.com - udskift bare example.com med dit eget domæne.

Hvordan kan jeg oprette forbindelse til mit webhotel vha. SSH?
Hvilke funktioner er tilgængelige for SSH?