Hvordan afinstallerer jeg Bix på min Mac?

Du kan afinstallere Bix-softwaren til Mac ved at downloade og åbne Afinstalleringsprogrammet.

Afinstalleringsprogrammet kan hentes via følgende link: BixMacUninstaller.zip

Følg disse trin når du har hentet programmet:

1. Naviger til filen på din computer, f.eks. Download-mappen
  2. Udpak programmet fra zip-filen ved at dobbeltklikke på filen.
  3. Åben Bix Afinstallering ved at dobbeltklikke og bekræfte, at du vil afinstallere Bix-programmet ved at klikke Ja.
  4. Afinstalleringsprogrammet vil nu starte, og du vil blive bedt om at bekræfte afinstalleringen af Bix-programmet ved at indtaste din adgangskode
  5. Beslut om du ønsker at beholde Bix-mappen og dennes indhold på din computer ved at klikke på Yes eller No.
  6. Når afinstalleringen er fuldført, vil du se en besked, der bekræfter dette
  7. Klik på Quit.
  8. Du kan nu fjerne Afinstalleringsprogrammet fra din computer ved at trække Afinstalleringsprogrammet over i papirkurven.