Hvordan administrerer jeg SSL for mit website?

SSL øger sikkerheden på dit website ved at kryptere datatrafikken mellem dit website og dets besøgende. SSL er på vej til at blive en forudsætning for et stigende antal onlinetjenester. Mange brugere sætter pris på, at et website er beskyttet af SSL, hvilket kendes på at der står "https" i browserens adresselinie.

Sådan aktiverer du SSL for dit website:

1. Log på dit kontrolpanel
  2. Klik på SSL
  3. Vælg Til
  4. Klik på Gem

Første gang du aktiverer SSL, tager det op til 90 minutter, før certifikatet er installeret og fungerer.

Vi bruger SNI (Server Name Indication), hvilket gør det muligt at køre flere websites på samme IP-nummer.

Bemærk:
SNI er ikke understøttet af Internet Explorer på Windows XP, hvilket betyder, at brugere af Windows XP og Internet Explorer ikke vil kunne drage fordel af SSL på dit website.

SNI virker i Chrome 6+, Opera 8+ og Firefox 2.0+ på Windows XP.