Hvis du har brug for flere login til dine webhoteller

Du kan oprette gæstebrugere og give dem adgang til udvalgte funktioner i dit kontrolpanel. På den måde kan du give andre adgang til at administrere forskellige funktioner på webhotellet uden at skulle dele din personlige adgangskode.

Oprettelse af gæstebrugere

1. Klik på Gæstebrugere i dit kontrolpanel for at begynde at oprette gæstebrugere.
  2. Klik derefter på Tilføj ny gæstebruger.
  3. Indtast den nye brugers e-mailadresse og indstil brugerrettigheder ved at markere afkrydsningsfelterne til højre.
  4. Klik på Tilføj, og der vil blive sendt en e-mail til brugeren med et link til oprettelse af adgangskode.

Hvis du allerede har oprettet et nyt login
Hvis du endnu ikke har oprettet et nyt login