Hvad er Bix?

Bix er en ny og let måde at gemme, redigere og dele alle slags data. I øjeblikket er dine data måske spredt ud på forskellige steder, på computere og i din iPhone, iPad eller din Android telefon. Med Bix kan du samle alle dine data i én løsning, som giver dig ubegrænset adgang.

Når som helst du tilføjer, sletter eller ændrer en fil på din computer, vil Bix straks registrere ændringen og opdatere dine filer online. Med dine data sikkert gemt i Bix har du en bekvem backup af dine filer. Hvis din computer går ned, kan du nemt downloade kopier af dine dokumenter, billeder, musik og film direkte fra Bix.

Hvis du har mere end en computer, kan du synkronisere vigtige mapper imellem dine computere. Du vil altid have den seneste version, uanset hvilken computer du bruger.

Der er ingen begrænsning på, hvor mange mapper eller hvor store mængder data, der kan synkroniseres og sikkerhedskopieres med Bix.

Bix kan anvendes til:

Online backup og beskyttelse af dine data i realtid
Synkronisering og samling af dine data ét sted
Deling af dokumenter, film og fotos
Streaming af musik til dine mobile enheder
Adgang til dine data ét sted
Mobil adgang på farten med apps til iPhone, iPad og Android telefoner
Sikring af dine data med kryptering og adgangskode-beskyttelse
Genoprettelse af tidligere versioner af filer selvom du er kommet til at slette dem