Hvad betyder fejlmeddelelsen i Bix?

Fejlmeddelelserne tyder på der er noget galt med opsætningen på din computer, eller at computeren ikke kan få ordentlig forbindelse til Bix

1. For yderligere info, se loggen:

Når en fejlmeddelelse fortæller, at du skal se efter i loggen, kan du enten finde informationerne til at løse dit problem der, eller du kan give informationerne til en af vores supportere, som vil gøre deres bedste for at hjælpe dig. Gør følgende for at få adgang til loggen:

1. Højreklik på Bix-ikonet i Proces-linjen (ved siden af uret).
  2. Klik på Indstillinger i dialog boksen.
  3. Klik på Log i menuen til venstre.

2. Ting du kan undersøge før du kontakter supporten:

1. Kontroller at du har .NET Framework installeret og at din computer lever op til minimum systemkravene. Du kan finde Bix Windows applikation systemkravene her.
  2. Kontroller at du har den nyeste version af Windows Bix applikationen installeret.
  3. Kontroller at din firewall eller dit antivirus ikke blokerer for Bix.
  4. Kontroller at du kan få adgang til Bix med File Manager, som du finder på denne side: https://login.one.com/cd.

3. Kontakt One.com Support:

Du kan kontakte supporten, enten gennem den indbyggede support-funktion inde fra Bix Windows applikationen, eller ved at maile eller chatte med supporten via vores hjemmeside på:
https://www.one.com/da/support.

Tips:
Når du kontakter en af vores supportere, vil det være en stor hjælp hvis du kan sende en detaljeret beskrivelse af problemet med. Hvis du har mulighed for at tage et screenshot af fejlen og oplyse hvilken version du har af Windows, er det også en god idé. Vores supportere vil muligvis også bede dig om at inkludere logfilerne for Bix, for hjælp til at løse problemet.