Hvor kan jeg downloade Bix?

Download Bix-appen til din mobil og få adgang til alle dine filer, når du er på farten.

Computere med Windows
Bix til Microsoft Windows kan du downloade her eller fra webhotellets Kontrolpanel.

Mac computere
Bix til Mac OS X kan du downloade her eller fra webhotellets Kontrolpanel.

iPhone, iPad og iPod Touch
Bix til iPhone, iPad og iPod Touch kan du downloade fra App Store og fra webhotellets Kontrolpanel: Bix apps til iPhone og Cloude Drive Apps til iPad

Android mobiltelefoner og tablets
Bix appen til Android telefoner og tablets kan downloades fra Google Play og fra webhotellets kontrolpanel.

File Manager
Du har adgang til dit drev uden at downloade og installere programmer ved at logge direkte ind i File Manager igennem din browser på denne side: File Manager.