Brug af Exchange Active Sync på iPhone

Exchange Active Sync (EAS) er en protokol, der bruges til at synkronisere mails, kontakter og kalendere. Hos One.com kan du bruge Exchange Active Sync til at synkronisere dine iPhone, iPad og Android enheder.

Bemærk: Instruktionerne til opsætning af Exchange Active Sync kan være en smule anderleses, afhænger af hvilken version af iOS du har på din enhed. Vi har brugt iOS 7.0.6 i denne guide. Kontakt vores support hvis du har brug for mere hjælp.
  1. Tryk Indstillinger
  2. Ryk ned og tryk Email, kontakter og kalendere
  3. Tryk Tilføj konto
  4. Tryk Exchange
  5. Indtast din e-mailadresse
  6. Indtast adgangskoden til din e-mailkonto
  7. Indtast en beskrivelse af kontoen
  8. Tryk Næste
  9. I Server-feltet, indtast: m.one.com
  10. Lad domænefeltet være tomt
  11. Indtast dit brugernavn. Dit brugernavn er den e-mailadresse du satte op i kontrolpanelet på One.com.
  12. Tryk Næste
  13. Vælg hvad du gerne vil synkronisere:

- Email
    - Kontakter
    - Kalendere

Bemærk: Synkronisering af Påmindelser og Noter er ikke understøttet.

14. Tryk Gem

Vil du gerne ændre tidsperioden for synkronisering af e-mails?

Som standard er tidsperioden for synkronisering af e-mails sat til 1 uge

1. Tryk Indstillinger
  2. Ryk ned og tryk E-mail, kontakter og kalendere
  3. Tryk på Exchange Active Sync-kontoen
  4. Ryk ned og tryk Dage til synk.
  5. Vælg hvilken tidsperiode du ønsker at synkronisere

Brug af Exchange Active Sync på Android
Hvad er Exchange Active Sync?